Fin debut av Order To Fly och 10:e segern för Noble Face!

Veckan inleddes med montélopp på Mantorp. Här fick vi se kombinationen Heiskanen-Oscarsson plocka ytterligare en seger. Jennifer L Oscarsson red Tristan Cesar åt tränaren och arbetsgivaren Veijo Heiskanen till seger med 8 längder som segermarginal. Tiden blev 1:16,6/2160v. 

 

Jägersro hade på tisdagen ett montélopp. Det inleddes med en duell mellan Lawyer Lohr och Winston Lacer, där den sistnämnde låg i ledning och den andra utvändigt. På bortre långsidan ebbade det ut för paret där framme så då satte Jessica Pilenberg in stöten tillsammans med Shogun D.K. I sista sväng var ekipaget förbi ledaren och det blev en överlägsen seger. Segertiden 1:12,1/1640a.

 

Mr Linus P.H. vann i debuten och denna onsdag var det dags för sitt andra montélopp, även detta resulterade i seger. Banan var Karlshamn och red gjorde Julia Andersson. Tränar gör Emma E Johansson.

 

En spännande debut fick vi se på Sundbyholm denna onsdagskväll. Per Lennartsson tog ut en av sina miljonärer, Order To Fly, under sadel för första gången och den åttaårige fuxhingsten såg ut att trivas i disciplinen. Det blev seger före tvåan Conrads Fredrik och trea kom Latest News. Red Order To Fly gjorde Jenni H Åsberg. 

 

Bergsåker har snart sin stora montédag där det är 8 stycken montélopp och inga sulkylopp. Jätteroligt! Denna torsdag var det dock bara ett montélopp men vi fick se en fin vinnare. Trust De Luxe reds av Jenni H Åsberg till en säker seger. Tränar gör Fredrik Wallin. 

 

Två montélopp var det på Arvika samma torsdag och det blev två favoritsegrar. I lopp 1 vann Je Reve D'amour med Jenny Sjöqvist och i lopp 5 gick segern till Hallo Again och Christina A Hande. Lopp 1 fick tyvärr ridas som sista lopp pga en olycka. 

 

Fjärde montéloppet denna torsdag reds på Visby. Här fick vi se den rutinerade montéhästen Noble Face ta sin tionde! seger på 44 starter. Mycket imponerande! Red gjorde Sofia Blixt och tränar gör Thomas Jonsson.  

 

 

 

 

 

 

 « Tillbaka