Fin debut av Perfect Dynamite!

Tisdag på Solvalla och ett montélopp på agendan. Kalmarsgästen Noble Face hade inte gjort resan förgäves och tog hem en enkel seger tillsammans med Sofia Blixt. Tränar gör Thomas Jonsson.

 

Jägersro hade också montélopp denna tisdag och Sophia Jacobsen och Tiptoe tog ytterligar en seger tillsammans. 

 

En fin montédebut fick vi se på Bollnäs då Hans R Strömberg plockade ut sin Perfect Dynamite i monté. Segern blev säker med nio längder ner till tvåan och tiden 1:14,6/2140a. Red gjorde Jenny A Björk. 

 

Devs Daredevil hade provat monté en gång och resultatet blev en fjärdeplats. I torsdags på Kalmar provade de igen och det resulterade i först över mål. Red gjorde Stephanie J Werder.

 

Trots 125.000 kronor i förstapris så lockades endast sex hästar att anmälas till Åby stora montépris. Efter en strykning så var det endast fem som ställde upp. Det blev ett odramatiskt lopp och en promenad i parken för Be Mine De Houelle tillsammans med Marie Bacsich.

 

Romme hade kvällstrav denna lördag och dit begav sig Emilia Leo. Kvällens uppsittning i montéloppet bestod av Global Tattoo som tränas av Mattias Djuse. I första montéstarten blev det galopp och ett fjärdepris för den femårige vallacken, men nu höll han benen i ordning och segern kom efter ledning från start till mål. 

 

Sist blev det en snöplig galopp med segern klar på Solvalla, den här gången på Åmål höll Peekaboo Wibb ordning på benen och segrade tillsammans med Jenny Malmqvist. Stefan P Pettersson  tränar.

 

 « Tillbaka