Dött lopp på Sundbyholm!

Daniel Wikbergs Assault trivs under sadeln och har tagit tre segrar på lika många försök. Solängets V75-dag var inget undantag och tillsammans med Sofia Adolfsson passerade den 4-åriga valacken mållinjen först. 

 

Vi håller oss fortsatt i Norrland även på söndagen. Skellefteå stod värd för breddtrav och Lena Fritz kunde finåka på Level Change. Många längder blev marginalen.

 

Från Norrland ner till Småland. Vaggeryd körde också trav denna söndag och anordnade ett montélopp. Här var det ledning från start till mål för Julia Andersson och Stiffmeister Lini. Johan Leijon tränar.

 

Olle Alsén begav sig ner till Färjestad och montédebuterade Quiet Please med Josefine Ivehag på ryggen. Det gick på bästa sätt och en fin seger på 1:14,8/2140, långt ner till tvåan.

 

Även Mantorp hade montélopp denna måndag och här fick vi se Tova Bengtsson och Jessica Highness ta en säker seger. Lars Brindeborg tränar.

 

Örebroryttarna Sofia Adolfsson och Anna Erixon är två tjejer vi ofta ser i vinnarcirkeln. På Sundbyholm denna tisdagskväll fick vi se dessa två i vinnarcirkeln tillsammans, DÖTT LOPP! Det var Liselotte Nyströms Min Stormvind (Anna Erixon) och Tobias Modigs Ridgehead Ice (Sofia Adolfsson) som domarna på målfotot inte kunde avgöra vem som var först över mål.  

 

Kalmar hade två lopp under sitt breddtrav på fredagen. Det första loppet blev en favoritseger för Tuffe Stingson som ledde från start till mål tillsammans med Alicia J Larsson. I det andra loppet blev det en skräll till 15,82 gånger pengarna då Roxetta Doctor var före favoriten Letizia i mål. Red gjorde Louise Petersson.

 

Lite stökig inledning var det i montéloppet på Bergsåker denna fredagskväll. Loppet kom till slut iväg och vi fick se Lena Fritz och Igor Sånna återigen ta en seger tillsammans.  « Tillbaka