Shadow Gar gjorde fin debut!

Veckan inledde med en rejäl skräll i Visbys sista montélopp för året. Det var hemmatränaren Bengt-Åke Larsson som tog ut Ixia Diago för andra gången i monté, första gången blev det galopp och diskning. Den här gången gick det bättre och som 33-oddsare passerade stoet mållinjen först tillsammans med Kalmar-ryttaren Emma Holmquist, som tog årets första seger och sin andra i livet. 

 

Onsdag och två lopp på Solvalla. I det första fick vi se en fin debut av Thorsten Tietz Delux M.S. som tog sig förbi favoriten Quiet Please sista biten. Red gjorde Isabelle Orsimo. 

 Tränaren och ryttaren höll nästan på att ta en dubbelseger då det såg ut som att Philistine Face skulle segra i det andra loppet. Men de fick nöja sig med en andraplats efter att Iina Aho och Viking Olympic höll fint i ledning. 

 

Laza Magic fortsätter att rada upp segrar, nummer fem i ordningen kom på torsdagens lunchtävlingar på Mantorp. Återigen med Josefine Ivehag på ryggen. I det andra loppet fick Ivehag nöja sig med en andraplats tillsammans med Johan Sedströms debuterande K.B. Millanson, här var det Iina Aho som med god marginal tog hem segern tillsammans med Rubacuori Alca, som på två försök tagit två montésegrar.

 

Start till mål var det som gällde för In Photo och Anna-Lena Forsberg på Umåker när det anordnades montélopp på fredagskvällens breddtrav. 

 

Fredagskvällen bjöd även på montélopp för kallblod. Romme var arrangören och en riktig skräll passerade mållinjen först. Emelie Mårtensson red Slettvoll Elli som gav 43 gånger insatsen till de som spelat.

 

Jägersro var värd för V75 denna lördag och inledde med ett montélopp. Tyvärr var endast sex hästar anmälda, två ströks så endast fyra kom till start, men vi fick ändå se en fin vinnare. Jerry Riordan tar inte ofta ut sina hästar i monté men kanske har ändrat sig efter att ja sett Shadow Gar gilla disciplinen. Det blev en säker seger med ridande Leo Abrivard i sadeln. 

 

Halmstad hade breddtrav under söndagen och hemmaryttaren Henriette Larsen styrde Lowlife till seger. Tommy Strandqvist tränar.

 

 

 

 « Tillbaka