Sign Me Up To tog hem dalatravets montéfinal!

Veijo Heiskanens hästar gör det oftast väldigt bra i monté, så att hans Doubletrouble Sisu skulle inleda veckans montélopp var ingen överraskning.Jennifer L Oscarsson red och Mantorp var banan. 

 

Ryttar-och tränarduon fortsatte sitt segertåg även på tisdagen. Banan för denna gång var Jägersro och hästen Schatzi Fayline. 

 

Även Axevalla hade montélopp denna tisdag och här fick vi se ytterligare en ryttar-och tränarduo som firar framgångar i monté. Dessutom är det far och dotter. Julia och Göran B Andersson plockade ut Ugly Duckling och det blev en säker seger.

 

Svenska mästaren Order To Fly provade lyckan igen på Bergsåker under deras V86-omgång. Tyvärr fick han och ridande Jenni H Åsberg nöja sig med en fjärdeplats. Emilia Leo tog hem segern med Per Linderoths Donners Am.

 

Kalmar anordnade tävlingar på fredagskvällen. Här blev det ett hemmaekipage som tog hem segern, nämligen Fredrik Persson-tränade Cingvar T.T. som Alexandra Visén red åt sin arbetsgivare. 

 

Emilia Leo går mot ett kanonår både i sulky och monté, men även som tränare. Hennes Sign Me Up To har vi fått se vinna på V75 och nu debuterade hästen i monté, i finalen för Dalatravet med 60.000kr i förstapris. Det var lättförtjänta pengar för ekipaget och detta var en debut som gav hopp om att se dem i fler sammanhang.

 

 « Tillbaka