Assault avgjorde fyraåringsmontén med sjätte raka!

Sofia Adolfsson begav sig upp till Östersund med ett mål i sikte: seger! Målet nåddes och Spydo Ö.K. fick återigen segerdefilera. 1,61 i vinnarodds och mariginalen 3,5 längd till tvåan Moeses. 

 

Spännande lopp fick vi se på Bollnäs där målfoto fick avgöra mellan tre hästar. Det var Alex Ås och Nicole Mellberg, Trust De Luxe och Jenni H Åsberg samt Västerbofeelsofine och Clara Jonasson som stred ända in i mål om segern där den sistnämnde var den som var huvudet före sina två konkurrenter. Tiden på alla tre var 1:15,5 och vinnaroddset var 10,29. Åke Eriksson tränar. 

 

Fyraåringsmontén avgjordes på Solvalla när de anordnade sina V75-tävlingar och det bjöds på inte mindre än 100.000 kronor i förstapris. Östersundstränaren Daniel Wikberg åkte ner med sin obesegrade Assault som på fem montéförsök tagit lika många segrar. Och åkte hem fortsatt obesegrad. Det var ledning från start till mål och tillsammans med ryttaren Sofia Adolfsson så var de i mål 2,5 längd före Goop-tränade Lorina Citron. 

 

Även på söndagen var det V75, denna gång på Örebro, och även här var start till mål segerreceptet. Abaz America fick för första gången Jennifer L Oscarsson på ryggen och det var ett vinnande koncept. 30,96 gånger insatsen fick desutom spelarna!

 

 « Tillbaka