Dubbelseger på Axevalla för Sofia!

Färjestad inledde montéveckan med lopp på måndagen och här fick vi njuta av segerstaplaren Blue Snapper som tog sin sjunde montéseger på nio försök! Sofia Adolfsson i sadeln och Lars Järpedal tränar. 

 

Även Halmstad hade montélopp denna måndag och SM-vinnaren Robin Hood besökte vinnarcirkeln igen. Denna gång var det Tova Bengtsson som satt på ryggen. 

 

En fin montédebut stod Tony Wallins Yrwing för på Eskilstuna. Det var ledning som gällde och det höll hela vägen trots att det blev hårt i mål med ett huvud före Collect. Susanna Smedeby red Yrwing som tog sin andra seger i livet på 20 försök. 

 

Veijo Heiskanen är den tränare som leder ligan när det gäller monté och segrarna fortsätter trilla in. På Åby denna onsdag var det Schatzi Fayline och Alicia Jakobsson som bidrog till segerstaplandet för tränaren. 

 

Alvena Valva bytte regi i oktober och med två tredjeplatser i monté och en oplacerad i sulky så kom nu en fin seger för nya tränaren Christian Riedl. Red gjorde Maria Riedl och banan var Gävle. 

 

En imponerande dubbelseger fick vi se på Axevalla. Två montélopp och två segrar för Sveriges överlägset ledare i ryttarligan: Sofia Adolfsson. Det var med Johan Sedströms K.B. Millanson och Nathalie Engmans Cheraton som Sofia fick beträda vinnarcirkeln. Imponerande!

 

Kalmar avslutade november och återigen fick Sofia Adolfsson beträda vinnarcirkeln. Denna gång med Anders Zackrissons Jack Bowler.  « Tillbaka