Hälften av loppen till Emilia!

Grand Slam 75 avgjordes på Mantorp denna första advent och som lopp 3 gick ett montélopp. Här segrade Naughty Boy överlägset tillsammans med Emilia Leo. Gävletränaren Jessica Simpson tränar.

 

Emilia Leo fortsatte till vinnarcirkeln nästa lopp, som avgjordes på Gävle på tisdagen. Segervapnet denna gång var montédebuterande Jet Lini som Dennis Palmqvist tränar. trots att det var breddlopp så var det en riktigt fin prestation som visade mer för framtiden. 

 

Ett stökigt lopp var det på Solvalla under onsdagskvällen där bland annat måltvåan blev diskad för trängning. Minst rörigt var det för ledande Pols Crazy Diamond som tillsammans med Jennifer Persson segrade.

 

Alvena Valva verkar trivas hos familjen Riedl och tog sin andra montéseger på kort tid. Örebro var banan och segertiden 1:16,4. 

 

Kalmar hade också montélopp på fredagen och här tog Blue Snapper sin åttonde montéseger på 11 försök (två andraplatser och en tredjeplats också). Som vanligt Sofia Adolfsson i sadeln. Sexåringen hade innan han började starta i monté tjänat totalt 40.250 kronor på 18 sulkystarter. Nu har det blivit 234.500 kronor på dessa 11 montéstarter. Lars Järpedal ångrar nog inte att han valde att testa monté......

 

Emilia Leo bara vinner och vinner. Fredagskvällen på Romme var inget undantag och segern var med Vidivici C.C. som var många längder före de övriga. Mattias Djuse tränar.

 

Ensam på start denna löragskväll stod Emelie Knutsson och Cash Alo vilket givet blir ledning. Det höll hela vägen och med god marginal till tvåan så tog han sin andra seger på fem montéförsök. Claes Svensson tränar och oddset blev 1,96.

 

 

 

 « Tillbaka